MEDCOAT TABLETTIPÄÄLLYS 10 KPL

3,70 € (0,37 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Medcoat tablettikalvon avulla helpotusta tablettien nielemiseen. Jos tabletti on pahanmakuinen, iso tai karkea niin Medcoat tablettikalvolla se muuttuu liukkaammaksi ja paremman makuiseksi, jolloin tabletin nieleminen helpottuu. Kalvo raikkaan sitruunan ja limen makuinen.

Tuotteen käyttö

Tabletti päällystetään Medcoat -tablettikalvolla painamalla tabletti läpipainokalvon läpi. Tabletti painetaan kokonaisuudessaan läpipainokalvon läpi ja odotetaan 5 sekuntia ennen tabletin irtikiertämistä. Tabletti nautitaan pian päällystämisen jälkeen suositellun vesimäärän kera. Yhdellä kalvolla voidaan päällystää 1-2 tablettia kerralla. Ei alle 4-vuotiaille. Avattu pakkaus säilyy yhden kuukauden.

Tuotteen koostumus

Makeutusaine (maltitolisiirappi), kasvirasva, sitruunahappo, gelatiini (peräisin siasta), emulgointiaine (E 473), väriaine (E 100), aromiaineet (sitruuna- ja limeuute).
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: MEDCOAT TABLETTIPÄÄLLYS 10 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.