MAXIM TASSUVAHA KOIRILLE 50 G

5/5
9,70 € (194,00 €/KG)
TAI

Tuotetieto

Suojaava tassuvaha korille. Muodostaa tassuihin kalvon, joka suojaa anturoita vedeltä ja lumelta. Suojaa myös suolalta, soralta ja muilta teräviltä esineiltä, jotka voivat ärsyttää anturaa.

Tuotteen käyttö

Voidellaan tarvittaessa anturoihin. Vain eläimille.

Tuotteen koostumus

Aqua, Cera Alba, Propylene Glycol, Dimetehicone, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Carbomer, Phenoxyethanol, Methyl Paraben, Ethyl Paraben, Propyl Paraben.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (1)

Paras mitä tassuvaha mitä vastaan on tullut
Tuote oli aivan mahtava. Koirani rakastaa lunta ja tassuvahan ansiosta lunta ei tarttunut anturoihin tai muihinkaan tassukarvoihin.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: MAXIM TASSUVAHA KOIRILLE 50 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.