MAXIM KORVANPUHDISTAJA KOIRALLE JA KISSALLE 100 ML

4/5
10,00 € (100,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Hellävarainen korvanpuhdistusaine koiran ja kissan korvien puhdistukseen ja korvavahan poistoon.

Tuotteen käyttö

Tiputetaan 5-10 tippaa korvanpuhdistajaa korvakäytävään. Hierotaan korvan alaosaa ulkoapäin noin minuutin ajan, jotta lika ja korvavaha irtoavat. Annetaan lemmikkin ravistella irronneet eritteet korvasta, ja pyyhitään korvakäytävän suu liuoksella kostutetulla vanutupolla. Jos korva on hyvin likainen, käsittely voidaan toistaa. Voidaan käyttää tarvittaessa 1-2 kertaa viikossa. Jos korvassa esiintyy punotusta tai märkävuotoa, tai lemmikki raapii tai ravistelee päätään, tulee ottaa yhteyttä eläinlääkäriin.

Tuotteen koostumus

Propylene glycerol, aqua, aloe barbadensis (aloe vera extract), menthol, hydroxyethylcellulose, chlorohexidienglyconate, propyl paraben, benzalkonium chloride.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (1)

Erinomainen
Oikein hyvä tuote ja ajaa asiansa

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: MAXIM KORVANPUHDISTAJA KOIRALLE JA KISSALLE 100 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.