MANTELIÖLJY 200 ML

9,60 € (48,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Ravitseva, kylmäpuristettu manteliöljy. 100 % manteliöljy sopii erityisesti kuivalle ja herkälle iholle, kasvojen ja vartalon hoitoon sekä vauvojen ihonhoitoon. Ravitseva koostumus sisältää runsaasti kuivaa ihoa ravitsevia omega-rasvahappoja. Soveltuu myös hierontaöljyksi. Miedon mantelinmakuista öljyä voi myös käyttää ruoanvalmistukseen mm. salaatinkastikkeisiin, leivontaan ja jälkiruokiin.

Tuotteen käyttö

Manteliöljy soveltuu sellaisenaan ihon kosteuttamiseen ja se on myös erinomainen öljy hierontaan Valioravinnon Manteliöljy sopii myös ruoanvalmistukseen, esimerkiksi salaatinkastikkeisiin ja leivontaan. Säilytä avattu pullo jääkaapissa. Varoen pähkinäallergikolle.

Tuotteen koostumus

100 g sisältää: energia 3700 kJ/900 kcal, rasva 92 g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 8 g, kertatyydyttymättömiä rasvahappoja 65 g, josta öljyhappoa 64 g, monityydyttymättömiä rasvahappoja 27 g, josta linolihappoa 27 g, hiilihydraatit 0 g, sokerit 0 g, proteiini 0 g, suola 0 g. Ainesosat: kylmäpuristettu manteliöljy 100 %.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: MANTELIÖLJY 200 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.