MALLASUUTE 400 G

8,40 € (21,00 €/KG)
TAI

Tuotetieto

Kovan vatsan pehmittämiseen. Sellaisenaan nautittuna mallasuute on tehokas ummetuksen helpottaja, jota voidaan käyttää myös lapsille. Mallasuute on valmistettu suomalaisesta ohrasta. Siirappimainen mallasuute on maultaan maltainen, makea ja väriltään kullanruskea. Lisäaineeton. 

Tuotteen käyttö

Aikuisille 1 ruokalusikallinen (rkl) ja lapsille 1 teelusikallinen (tl) 1-4 kertaa päivässä sellaisenaan tai lämpimään juomaan sekoitettuna. Vauvoille tarpeen mukaan 1 tl sekoitettuna äidinmaitoon/korvikkeeseen 1-2 kertaa vuorokaudessa tai neuvolan ohjeen mukaan. Valmis annos on käytettävä heti. Säilytys viileässä. 

Tuotteen koostumus

Valmistusaineet: ohramallas 80% ja vesi 20%.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: MALLASUUTE 400 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.