MAITOHAPPOBAKTEERI+B RATIOPHARM KAPS 100 KPL

5/5
21,60 € (0,22 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Monipuolinen maitohappobakteeri- ja B-vitamiinivalmiste tukemaan vastustuskykyäsi. Maitohappobakteeri + B ratiopharm sopii päivittäiseen käyttöön sekä kuurina käytettäväksi esimerkiksi antibioottikuurin tai matkan aikana. Sisältää kuutta maitohappobakteerikantaa mm. Lactobacillus- ja Bifidobacterium -kantoja sekä Streptococcus thermophilusta sekä kuutta B-vitamiinia, joista B6- ja B12-vitamiinit edistävät normaalia vastustuskykyä. Tuote on laktoositon, maidoton, gluteeniton ja soijaton. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 kapseli 2 kertaa päivässä. Jos kapselin nieleminen on vaikeaa, voit avata kapselin ja sekoittaa sisällön pieneen määrään nestettä. Älä ylitä ohjeen mukaista annosta. Ei suositella alle 1-vuotiaille lapsille. Säilytä huoneenlämmössä poissa lasten ulottuvilta. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 2 kapselia sisältää: B1-vitamiini 0,84 mg (76 %), B2-vitamiini 0,96 mg (69 %), B3-vitamiini 10,80 mg (68 %), B5-vitamiini 3,60 mg (60 %), B6-vitamiini 1,20 mg (86 %), B12-vitamiini 0,60 mikrog (24 %), Lactobacillus bulgaricus, Bacillus coagulans (= L. sporogenes), Lactobacillus acidophilus, Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium breve vähintään 1,5 miljardia elävää bakteeria. Suluissa %-osuus aikuisen vuorokautisen saannin vertailuarvosta. Ainesosat: täyteaine (maissidekstriini), liivate (nautaperäinen), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi, kolloidinen piidioksidi, talkki), Lactobacillus bulgaricus, nikotiiniamidi (B3-vitamiini), Lactobacillus acidophilus, Bacillus coagulans, Sterptococcus thermophilus, pyridoksiinihydrokloridi (B6-vitamiini, sisältää rasvahappojen mono- ja diglyseridejä), kalsium-D-pantotenaatti (B5-vitamiini), Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium breve, riboflaviini (B2-vitamiini sisältää rasvahappojen mono- ja diglyseridejä ja maissitärkkelystä), tiamiininitraatti (B1-vitamiini, sisältää rasvahappojen mono- ja diglyseridejä), väriaine E171 (titaanioksidi), syanokobalamiini (B12-vitamiini, sisältää maltodekstriinejä, natriumsitraattia, sitruunahappoa).
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (13)

Erinomainen tuote
Olen käyttänyt tätä tuotetta yli 10 vuoden ajan suuren vatsaleikkauksen jälkeen. Olen voinut hyvin, enkä ole muutoinkaan sairastanut.
Kouristelevaan suoleen ok
Äitini rauhoitti tällä ärtyneen suolen tms vatsavaivan. Olimme hämmästyneitä
Hintansa väärti
Olen käyttänyt näitä enemmän tai vähemmän säännöllisesti jo varmaan yli 10 vuotta. Aina pidän matkoilla mukana, kotimaassakin! Tupla-annostuksen otan heti, kun vähänkin tuntuu olevan jotain tautia tulossa.
Loistava hinta/laatusuhde!!
Paljon maitohappobakteerivalmisteita käyttävänä totean vain, että hinta/laatusuhde on loistava!!
HInta-laatusuhde kohdillaan
MIes käyttänyt tätä jo pari vuotta säännöllisesti päivittäin ja on auttanut.
Näppärä
Niille ihmisille, jotka käyttävät säännöllisesti vatsahapposalpaajia refluksin tai vatsakatarrin vuoksi voi syntyä vajetta B-ryhmän vitamiineista. Tässä näppärästi Beet mukana. Sopii mielestäni esim. ikäihmisille.
Suosikkini
Käytän säännnöllisesti ja vatsa voi hyvin! Suosittelen!
Toimii
Joillakin vastaavilla tulee itselleni ilmavaivoja, ei tällä.
Erinomaisesti toimiva tuote
Säännöllisessä käytössä ja suojaa hyvin suolistoa. Suosittelen.
Hyvä hinta-laatusuhde
Hyvä ja monipuolinen tuote.
Hyvä vatsalle!
Vatsan hyvinvoinnille hyvä maitohappobakteerikapseli. Olen käyttänyt useamman vuoden ja vatsa voi hyvin!
Hyvä tuote vatsan hyvinvointiin
Käytän säännöllisesti ja vatsa voi hyvin.
Rauhoittaa vatsaa
Toimii siinä missä hapankaalikin.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: MAITOHAPPOBAKTEERI+B RATIOPHARM KAPS 100 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.