MAGNESIA 375 PURUTABL 140 KPL

5/5
10,90 € (0,08 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Hyvänmakuinen magnesiumvalmiste lihaksiston ja hermoston hyvinvoinnille. Vahva magnesiumvalmiste urheilijoille, kuntoilijoille ja ikääntyville. Magnesium edistää hermoston ja lihasten toimintaa sekä tukee elektrolyyttitasapainoa. Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 tabletti päivässä. Tabletti voidaan pureskella tai niellä.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää: magnesiumia 375 mg. Aineosat: magnesiumoksidi, sorbitoli, fruktoosi, paakkuuntumisenestoaine (E468), pintakäsittelyaine (E470b), luontainen appelsiini-sitruuna -aromi, happamuudensäätöaine (E330).
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (10)

Se pienempi pureskeltava magnesium - Oksidimuodossa
Selvästi helpompi urakka pureskella tämä oksidimuotoinen magnesium, kuin iso sitraatti (sitraatin rakenne on sellainen, ettei sitä saada kovin pieneen muotoon).

Ei tunnu imeytyvän ihan yhtä hyvin kuin sitraatti, mutta ihan ok vaihtoehto esim. matkalle mukaan kun ei halua kantaa isoa pullollista sitraattipurutabletteja.
*****
Helpotti yöllisiä suonenvetoja.
Helpottaa
Hyvänmakuinen apu suonenvetoihin, kun muistaa ottaa yhden päivässä.
Paras suonenvetoihin
Todella tehokas suonenvetoon. Olen syönyt jo vuosia ja hyväksi havainnut.
Hyvä
Todella lempeä maku ja auttaa pysymään virkeänä.
Hyvä
Ikä lisääntyy, on pakko käyttää, tehokas
Ei sopinut vatsalleni
Urheilijana koen magnesiumin auttavan palautumisessa. Tämä tabletti ei kuitenkaan sopinut vatsalleni ja aiheutti laksatiivisia vaikutuksia.
Ihan ok
Hyvän makuiinen tuote, mutta ilmeisesti mahaystävällisempiäkin vaihtoehtoja on. Itsellä ko. tuotteen sisältämä magnesiumlisä ei aina imeydy kunnolla ja tuote käy siksi mahan päälle, vaikka toisaalta tuote on tuonut helpostusta unen laatuun.
Treenipäivän pelastaja
Illalla otettu tabletti pitää hyvin treenin jälkeiset suonenvedot poissa. Käytössä päivittäin.
Erinomainen
Tosi helppo Magnesium tabletti. Suussa sulava, miellyttävän makuinen ja tehokas. Jokaisen lenkin jälkeen.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: MAGNESIA 375 PURUTABL 140 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.