MADARA SUPERSEED AGE RECOVERY FACIAL OIL 30 ML

45,00 € (1500,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Tämä kyvykäs, ikääntynyttä ihoa elvyttävä hoitotiiviste sisältää kahdeksaa arvokasta kuivaöljyä, jotka uudistavat ja elvyttävät väsynyttä ihoa. Runsaasti karoteenia sisältävät tomaatti, pihlaja, porkkanan- ja karpalonsiemen sekä vadelmansiemenet aktivoivat ihon uudistumisrytmin. Mustaherukansiemen- ja tyrniöljyn sisältämät bioaktiiviset antioksidantit suojaavat ihosoluja ulkoisilta ärsykkeiltä samalla kun ruusunmarjaöljy tarjoaa iholle luonnon oman jättiannoksen anti-age-vaikutuksistaan kuuluisaa Pro-retinolia eli A-vitamiinia.

Tuotteen käyttö

Käytä kasvoÖjyä kosteusvoiteen tapaan kasvoveden jälkeen, seerumin tavoin kosteusvoiteen alla tai sekoitta sitä pari tippaa kosteusvoiteeseen.

Tuotteen koostumus

Rosa canina (rosehip) seed oil, decyl cocoate, Solanum lycopersicum (tomato) fruit extract, Fragaria ananassa (strawberry) seed oil, Sorbus aucuparia (rowanberry) fruit extract, Ribes nigrum (blackcurrant) seed oil, Hippophae rhamnoides (sea-buckthorn) fruit extract, Hypericum perforatum (st. john's wort) extract, Rubus ideaus (raspberry) seed oil, Vaccinium macrocarpon (cranberry) seed oil, tocopherol, aroma, Daucus carota (carrot) seed oil, citral, limonene, linalool, geraniol.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: MADARA SUPERSEED AGE RECOVERY FACIAL OIL 30 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.