MADARA COMFORTING TONER 200 ML

5/5
18,20 € (91,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Pehmentävä ja kosteuttava kasvovesi kuivalle ja erittäin kuivalle iholle. Kasvovesi tasapainottaa, kosteuttaa ja rauhoittaa. Säätelee ihon pH-arvoa. Tehostaa kosteusvoiteen vaikutuksia. Kasvovesi sisältää rauhoittavaa kamomillaa ja puhdistavaa ruusuvettä, joka stimuloi kapillaarisuonien pintaverenkiertoa, auttaa minimoimaan arpia, pieniä haavaumia, auringonpolttamia ja juonteita.

Tuotteen käyttö

Levitä kasvovettä käsin tai vanulapulla puhdistetulle iholle aamuin illoin.

Tuotteen koostumus

Aqua, Rosa damascena, alcohol, glycerin, Chamomilla recutita, betain(e), lactic acid, lecithin, sodium cocoyl glutamate, sodium PCA, sodium levolinate, sodium lactate, sodium anisate, mannitol.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (1)

Loistava tuote talvi-iholle
Kasvovesi puhdisti ja kosteutti kireän ja kuivan ihon. Suosittelen etenkin talvella käytettäväksi.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: MADARA COMFORTING TONER 200 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.