MADARA BIO-ACTIVE DEODORANT 50 ML

4/5
13,40 € (268,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Tämä täysin alumiinisuolaton deodorantti on vaihtoehtoinen versio yhden Mádaran suosituimman tuotteen, Yrttideodorantin, rinnalle. Innovatiivinen koostumus sisältää luonnollisia anti-bakteerisia ainesosia ja palmarosan eteeristä öljyä, jotka vaikuttavat hien hajua vähentävästi sekä hien hajua aiheuttavia bakteereja ehkäisevästi. Tuoksu on miellyttävän kukkaisen raikas ja mieto.

Tuotteen käyttö

Levitä puhtaisiin kainaloihin.

Tuotteen koostumus

Aqua, Rosa damascena (rosa) flower water, glycerin, isopropyl palmitate, Cymbopogon martini (palmarosa) oil, sodium PCA, Salvia officinalis (salvia) leaf extract, Calendula officinalis (calendula) flower extract, Mentha piperita (peppermint) leaf extract, Chamomilla recutita (camomille)flower extract, lysolecithin, sclerotium gum, aroma, sodium caproyllauroyl lactyl lactate, triethyl citrate, benzyl alcohol, xanthan gum, pullulan, potassium sorbate, sodium phytate, tocopherol, ascorbyl palmitate, geraniol, linalool, limonene, citrall, farnesol.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (7)

Pettymys
Ostin hyvien arvioiden takia, mutta sen lisäksi että tuoksu oli aika miehekäs, tuote toimi vain yhden päivän.
Täydellinen tuote työpäivään.
Tämä hellävarainen deodorantti tyrmää hienhajun tehokkaasti. Tuoksu on miellyttävä. Hinta on melko korkea, mutta pullosta riittää tehoa pitkäksi aikaa.
Luotettava deodorantti
Kestää läpi työpäivän sekä illan jumpan.
Paras alumiiniton deodorantti
Olen etsinyt alumiinitonta deodoranttia pitkään ja tämä on todettu parhaimmaksi. Ei haise iholla eikä jätä jälkiä vaatteisiin ja vielä pitääkin! :)
Hyvä deodorantti, herkälle iholle täydellinen
Ei jätä jälkiä paitaan. Suosittelen herkkäihoisille ja niille ketkä etsii alumiinitonta vaihtoehtoa.
Hyvä tuoksu, ei tahraa, ei tunnu iholla
Parempaa alumiinitonta en ole enää tämän löydettyäni etsinyt.
Hieman hintavahko, mutta ajoi asiansa.
Hyvän tuoksuista.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: MADARA BIO-ACTIVE DEODORANT 50 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.