MACROGOL RATIOPHARM ANNOSPUSSI 13,8G 10 KPL

9,70 € (0,97 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Hellävarainen annosjauhe ummetuksen helpottamiseen. Makrogoli lisää suolen vesipitoisuutta, pehmentää suolen sisältöä ja edistää tehokkaasti suolen toimintaa. Makuaineena appelsiini-sitruuna-lime.

Tuotteen käyttö

Aikuisille, nuorille ja ikääntyneille 1 annospussi 1-3 kertaa päivässä. Pitkäaikaisessa käytössä riittää yleensä 1-2 annospussia päivässä. Liuota yhden pussin sisältö lasilliseen vettä (125 ml), sekoita ja nauti heti.

Tuotteen koostumus

1 annospussi sisältää: macrogol 3350 13,121 g, natr.chlorid. 0,350 g, natr.hydrogenocarb. 0,179 g, kal.chlorid 0,046 g, sacch.natr., constit. et aroma q.s.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: MACROGOL RATIOPHARM ANNOSPUSSI 13,8G 10 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.