MABS TRAVEL MUSTA L 40/42 TUKISUKKA 1 PARI

5/5
22,20 € (11,10 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Miellyttävät ja pehmeät polvipituiset tukisukat. Napakat tukisukat sopivat hyvin pitkille lentomatkoille, raskaana oleville, urheilijoille sekä istuma- tai seisomatyötä tekeville. Kompressiosukat ehkäisevät laskimo-ongelmia, kuten turvotusta, veritulppia ja suonikohjuja. Ne parantavat verenkiertoa, tukevat ja rentouttavat jalkoja sekä ehkäisevät jalkojen väsymistä ja turpoamista. Tukisukan puristusteho on noin 15-21 mm Hg. Luokka 1. Pakkauksessa on mukana säilytyspussi. Koko L (kengänkoko 40-42), nilkanympärys 22-25 cm ja pohkeen ympärys 34-40 cm. Ota mitat aamulla, koska jalat saattavat turvota päivän mittaan.

Tuotteen käyttö

Suositellaan päivittäistä käyttöä. Pue sukat aamulla heti herättyäsi. Rullaa sukka jalkaan varovasti, varo venyttämästä sitä. Älä käännä tukisukan reunaa kaksin kerroin. Lue tarkat pukemisohjeet pakkauksesta. Pesu: 60 astetta konepesu. Ei silitystä tai valkaisua. Suositellaan pesupussin käyttöä.

Tuotteen koostumus

Cotton 56 %, dry yarn 26 %, polyamide 10 %, elastane 8 %.

Tuotearviot (2)

Huippu sukat!
Todellakin hintansa väärti.. Olen käyttänyt n20v tukisukkia työni vuoksi ja nämä ovat ensimmäiset jotka toimii vielä monenkin pesun jälkeen, Huom saa pestä 60°,pitävät muotonsa, ja jalat ei väsy, jalat on pysyneet hyvännäköisinä vuodesta toiseen, vaikka teenkin raskasta seisomatyötä suosittelen lämpimästi, kannattaa ostaa useampi vaikka hinta kirpaisee, näin sinulla on aina puhtaat sukat työvuoroon, samaa sukkaparia ei käytetä montaa päivää, vaan tark on vetää puhtaat sukat joka päivälle, niin saat oikeanlaisen tuen ja jalat voi hyvi....
Suosittelen! =)
Ensimmäiset, mitä ilmeisimmin, KUNNON lentosukat mitkä olen ostanut. Aiemmin käyttämäni lentosukat olivat joistain marketeista tms. mutta kun nämä ensi kertaan jalkaani vedin, huomasi selkeän eron!
Puristaa ja tukevat mutta kuitenkin miellyttävät jalassa ja jopa jalkapohjissa tuntuu ero ns. normisukkiin verrattuna. Mukana hyvät ohjeet sekä uudelleen käytettävä suljettava pussi.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: MABS TRAVEL MUSTA L 40/42 TUKISUKKA 1 PARI

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.