MABS VAIVAISENLUUN SUOJA 1 KPL

5/5
17,20 € (17,20 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Joustava suoja, joka suojaa ja hoitaa vaivaisenluuta. Mabs vaivaisenluun suojan geelityyny vaimentaa iskuja ja hieroo kehräsluun aluetta. Joustavuutensa ansiosta suoja sopii kaikenkokoisiin jalkoihin. Suoja on muotoiltu siten, että se pysyy hyvin paikallaan.

Tuotearviot (1)

Verraton apu
Kärsin pitkään ihon hiertymisestä verille vaivaisenluun päältä. Laastareita piti olla vaihtamassa jatkuvasti. Kokeilin tätä pehmikettä ja se on auttanut tosi hyvin. Iho pysyy ehjänä eikä kipuile.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: MABS VAIVAISENLUUN SUOJA 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.