M-NUTRITION PURE ARGININE 300 G

19,80 € (66,00 €/KG)
TAI

Tuotetieto

M-Nutrition Pure Arginine sisältää arginiini-aminohappoa. Arginiini sopii erinomaisesti nautittavaksi osana voimaharjoitusta, ja arginiini onkin erityisesti tavoitteellisten kuntosaliharjoittelijoiden suosiossa. M-Nutrition Pure Arginine on jauhe, joka on helppo sekoittaa pariin desiin vettä ja nauttia treenin ohella.

Tuotteen käyttö

Sekoita 2 mittalusikallista (n. 5 g) jauhetta kahteen desilitraan vettä. Nauti 1 annos vuorokaudessa. Ohjeen mukaista annosta ei saa ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Varmista tuotteen sopivuus lääkäriltä, jos sinulla on ollut sydäninfarkti tai käytössäsi on verenpainetta alentava tai verisuonia laajentava lääke. Älä käytä tuotetta, jos olet raskaana tai imetät. 

Tuotteen koostumus

Ravintosisältö 100 g: energia 1354 kJ/324 kcal, proteiini 81 g, hiilihydraatit 0 g, josta sokereita 0 g, rasvaa 0 g, josta tyydyttynyttä rasvaa 0 g, kuitu 0 g, suola 0 g. Ainesosat: L-arginiini 100 %, maustamaton 100 % L-arginiinijauhe.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: M-NUTRITION PURE ARGININE 300 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.