M-NUTRITION ENZYME COMPLEX & PROBIOTIC LACTOSPORE KAPS 100 KPL

19,90 € (0,20 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Edistyksellinen tuote ruoansulatukseen. M-Nutrition Enzyme Complex & Probiotic LactoSpore sisältää ainutlaatuisen DigeZyme kompleksin, jossa on monipuolisesti maitohappobakteereita sekä viittä eri ruoansulatusentsyymiä. Enzyme Complex & Probiotic LactoSpore sopii erityisesti raskaiden aterioiden yhteyteen. Vegaaninen, laktoositon ja gluteeniton. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

Nauti 1 kapseli ruokailun yhteydessä. Ohjeen mukaista annosta ei saa ylittää. Säilytä huoneenlämmössä poissa lasten ulottuvilta. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

1 kapseli sisältää: amylaasi (DU) (DigeZyme) 120 mg, proteaasi (PC) (DigeZyme) 30 mg, laktaasi (FCC LacU) (DigeZyme) 20 mg, lipaasi (FIP) 5 mg, sellulaasi (CU) 1 mg, Lactospore (Bacillus coagulans) 70 mg (15 miljardia yksikköä/g). Ainesosat: kasvikapseli (haponkestävä), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa).
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: M-NUTRITION ENZYME COMPLEX & PROBIOTIC LACTOSPORE KAPS 100 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.