M-NUTRITION BEAUTY BURN BY ILONA PINK CARIBBEAN 300 G

5/5
39,80 € (132,67 €/KG)
TAI

Tuotetieto

M-Nutrition Beauty Burn on Fitnessvalmentaja Ilona Siekkisen nimikkotuote, joka sisältää sekoituksen haaraketjuisia aminohappoja, kasviuutteita sekä vitamiineja. Hedelmäisen makuinen jauhe sisältää kolmea haaraketjuista aminohappoa, L-leusiinia, L-valiinia ja L-isoleusiinia, suhteessa 2:1:1. Lisäksi valmisteen sisältämä biotiini edistää hiusten ja ihon pysymistä normaaleina ja B6-vitamiini edistää normaalia energia-, proteiini- ja glykogeeniaineenvaihduntaa. Tuote käy hyvin ennen treeniä ja treenin aikana nautittavaksi. Laktoositon ja gluteeniton. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

Sekoita 2 mittalusikallista (n. 10 g) jauhetta noin 3 desilitraan vettä. Nauti 30min ennen harjoittelua sekä harjoittelun aikana. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Säilytä huoneenlämmössä poissa lasten ulottuvilta. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 2 mittalusikallista (10 g) sisältää: BCAA 2:1:1 1250mg, Peptan kollageeni 4000mg, L-karnitiini 750mg, guarana uute 300mg, ginseng uute 500mg, vihreä tee -uute 250mg, kofeiini 100mg, B5-vitamiini 25mg, B6-vitamiini 4mg, B12-vitamiini 25 mikrog, D-vitamiini 25 mikrog,magnesium 100mg, koliini 412mg, biotiini 50 mikrog. Ainesosat: Peptan ™ (naudan kollageeni), aminohapot (L-leusiini, L-valiini, L-isoleusiini), omenahappo, koliini-bi-tartraatti, magnesiumsitraatti, kofeiini, vitamiinit (kalsium-pantontenaatti, pyrodoksiini hcl, d-biotiini, kolekalsiferoli) aromit, makeutusaine (sukraloosi).
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (2)

Oikein hyvä
Yllättävän hyvänmakuinen ja tuo jaksamista treeniin, aion ostaa jatkossakin.
Erittäin hyvä
Maku paljon parempi, kuin vastaavissa muissa treenijuomissa, joita on tullut juotua! Sisältökin hyvä.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: M-NUTRITION BEAUTY BURN BY ILONA PINK CARIBBEAN 300 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.