LYSI OMEGA-3 NIVEL 30 KAPS + 60 TABL 90 KPL

25,40 € (0,28 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Monipuolinen kalaöljyä, glukosamiinia, kondroitiinisulfaattia ja C-vitamiinia sisältävä yhdistelmä nivelten kuntoa tukemaan. C-vitamiini edistää kollageenin muodostumista, mikä ylläpitää rustojen normaalia toimintaa. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja soijaton. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 kalaöljykapseli ja 2 glukosamiinisulfaattitablettia päivässä. Jos käytössäsi on verenhyytymiseen vaikuttava lääke, valmisteen käytöstä on hyvä keskustella lääkärin kanssa. Käytä tuotetta varoen, jos olet allerginen kalalle tai äyriäisille. Ei lapsille, raskaana oleville tai imettäville. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 kalaöljykapseli sisältää: kalaöljy 1000 mg, josta omega-3-rasvahappoja 335 mg, josta EPA:a 160 mg ja DHA:ta 100 mg. Vuorokausiannos 2 tablettia sisältää: glukosamiinisulfaatti 1000 mg, kondroitiinisulfaatti 400 mg ja C-vitamiini 120 mg. Aineosat: kalaöljykapseli: kalaöljy, liivate (peräisin naudasta), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), dl-alfa-tokoferyliasetaatti. Glukosamiini-kondroitiinisulfaatti-C-vitamiinitabletti: D-glukosamiinisulfaatti 2 KCI (peräisin äyriäisestä), kondroitiinisulfaatti (peräisin kalasta), maltodekstriini, stabilointiaine (mikrokiteinen selluloosa), L-askorbiinihappo, väri (hypermelloosi, titaanidioksidi, glyseroli, rautaoksidit ja -hydroksidit), emulgointiaine (steariinihappo), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat), kosteudensäilyttäjä (glyseroli).
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: LYSI OMEGA-3 NIVEL 30 KAPS + 60 TABL 90 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.