LYSI KALANMAKSAÖLJY 240 ML

8,70 € (36,25 €/L)
TAI

Tuotetieto

Puhdas kalanmaksaöljy, joka sisältää omega-3 rasvahappojen lisäksi A-, D- ja E-vitamiinia. Lysi Kalnamaksaöljy sisältää A-vitamiinia ja omega-3 rasvahappo DHA edistävät näön pysymistä normaalina. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin 250 mg DHA:ta. Laktoositon ja gluteeniton. Maustamaton. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

5 millilitraa päivässä. Ei henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt. Ei sisällä kalan proteiinia, herkimpien allergikkojen kannattaa kuitenkin noudattaa varovaisuutta. Ei raskaana oleville A-vitamiinin vuoksi. Avattu pullo säilytetään jääkaapissa ja valolta suojattuna. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 5 millilitraa sisältää: omega-3 rasvahappoja 1078 mg, joista EPA 345 mg ja DHA 460 mg, A-vitamiinia 230 mikrog, D3-vitamiinia 10 mikrog, E-vitamiinia 4,6 mg. Ainesosat: kalanmaksaöljy, hapettumisenestoaine (tokoferoliuute), d-alfa-tokoferyliasetaatti (E-vitamiini), retinyylipalmitaatti (A-vitamiini), kolekalsiferoli (D3-vitamiini).

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: LYSI KALANMAKSAÖLJY 240 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.