LUMENE NORDIC SEDUCTION LONGLASTING LIPLINER 6 0,5 G

12,50 € (25000,00 €/KG)
TAI

Tuotetieto

Huultenrajauskynä, joka antaa intensiivistä väriä ja rajaa huulesi tasaisesti ja tarkasti! Lumene Nordic Seduction Longlasting Lipliner rajauskynän täyteläinen koostumus saa aikaan pehmeän mutta tarkan lopputuloksen täydellisesti rajatuille huulille. Valitse kahdeksasta sävystä täydellinen pari suosikkihuulipunallesi! Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Tuotteen käyttö

Kuori huulet hellävaraisesti. Valitse sävy, joka on lähellä huulipunasi, huulikiiltosi tai huulivoiteesi sävyä. Voit valita myös hieman tummemman, kunhan sen saa häivytettyä. Varmista, että kynä on teroitettu ja piirrä rajat huulien luonnollisten rajojen mukaisesti keskeltä ulkoreunoja kohden. Intensiivisemmän lopputuloksen saamiseksi, levitä koko huulten alueelle. Runsaamman lopputuloksen saamiseksi piirrä raja hieman huulen luonnollisen rajan ulkopuolelle. Levitä huulipunasi, huulikiiltosi tai huulivoiteesi tasaisesti.

Tuotteen koostumus

Dimethicone, trimethylsiloxysilicate, mica, synthetic wax, phenylpropyldimethylsiloxysilicate, polyethylene, polyhydroxystearic acid, disiloxane, caprylyl trimethicone, disteardimonium hectorite, propylene carbonate, lecithin, tin oxide, tocopherol, synthetic fluorphlogopite, ascorbyl palmitate, calcium aluminum borosilicate, citric acid.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: LUMENE NORDIC SEDUCTION LONGLASTING LIPLINER 6 0,5 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.