L'ORÉAL PARIS MEN EXPERT DEO SPRAY COOL POWER 150 ML

3,70 € (24,67 €/L)
TAI

Tuotetieto

Ensimmäistä kertaa 48h antiperspirantissa on käytetty Cryo Caps teknologiaa, joka automaattisesti raikastaa, joka kerta kun lämpötila nousee. Raikkauden tunne koko päivän!

Tuotteen käyttö

Tuotteen koostumus

Isobutane, aqua / water, dimethicone, aluminum chloro- hydrate, parfum / fragrance, phenoxyethanol, steareth-100/ PEG99-136/HDI copolymer, dimethiconol, menthol, linalool, alpha-isomethyl ionone, perlite, lauryl PEG-9 polydimethylsiloxy-ethyl dimethicone.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: L'ORÉAL PARIS MEN EXPERT DEO SPRAY COOL POWER 150 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.