LISTERINE COOL MINT SUUVESI 500 ML

7,30 € (14,60 €/L)
TAI

Tuotetieto

Alkoholiton, antimikrobinen suuvesi. Suuveden eteeriset öljyt ehkäisevät plakin muodostumista ja ientulehdusta sekä raikastavat hengityksen. Listerine zero suuvesi sisältää myös fluoria, joka vahvistaa hammaskiillettä ja ehkäisee reikiintymistä.

Tuotteen käyttö

Hampaiden harjauksen jälkeen purskutellaan 20 ml liuosta noin 30 sekunnin ajan ja sylkäistään pois. Ei saa niellä. Ei alle 6-vuotiaille.

Tuotteen koostumus

Aqua, probylene glycol, sorbitol, poloxamer 407, sodium lauryl sulfate, eucalyptol, benzoic acid, sodium benzoate, methyl salicylate, thymol, sodium saccharin, sodium fluoride (220 ppm F), menthol, sucralose, aroma, CI42053.Sisältää nartriumfluoridia 0,05 %.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: LISTERINE COOL MINT SUUVESI 500 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.