LISTERINE ADVANCED WHITE SUUVESI 500 ML

5/5
7,90 € (15,80 €/L)
TAI

Tuotetieto

Valkaiseva monitehoinen suuvesi. Listerine vähentää värjäymiä hellävaraisesti jo kahdessa viikossa sekä muodostaa hampaiden pinnalle suojakerroksen, joka ehkäisee uusien värjäymien muodostumista. Suuveden plakkia vähentävät eteeriset öljyt puhdistavat hampaita ja raikastavat hengityksen tehokkaasti ja pitkäkestoisesti. Raikkaan makuinen suuvesi sisältää myös hampaita vahvistavaa fluoria. Saat valkoisen hymyn ja puhtaan suun helposti ja turvallisesti.

Tuotteen käyttö

Aikuisille ja yli 12-vuotiaille. Purskuttele 10 ml suuvettä aamuin illoin 60 sekunnin ajan ja sylkäise pois. Ei saa laimentaa. Ei saa niellä. Ei saa ottaa suoraan pullon suusta.

Tuotteen koostumus

Aqua, alcohol, sorbitol, tetrapotassium pyrophosphate, pentasodium triphosphate, citric acid, poloxamer 407, sodium benzoate, eucalyptol, thymol, menthol, sodium saccharin, sodium fluoride (220 ppm F), tetrasodium pyrophosphate, propylene glycol, sucralose, aroma, disodium phosphate.

Tuotearviot (1)

On hintansa väärti
Olin aluksi hyvin epäileväinen. Olihan tarjolla edullisempiakin merkkejä. Mutta Listerine Advanced White suuvesi todellakin osoittautui muita paremmaksi. Suu tuntui mahtavan raikkaalle ja mikä parasta: hampaat näyttivät valkoisimmille!

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: LISTERINE ADVANCED WHITE SUUVESI 500 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.