LINICIN PREVENT SPRAY 100 ML

5/5
17,00 € (170,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Tehokas suihke estämään täitartunta. Hellävarainen, turvallinen ja väritön liuos, joka ei sisällä hyönteismyrkkyä. Helppokäyttöistä tuotetta suihkutetaan vain kerran päivässä, eikä se rasvoita hiuksia. Sopii aikuisille ja lapsille.

Tuotteen käyttö

Aikuisille ja yli 2-vuotiaille. Suihkuta kuiviin hiuksiin kauttaaltaan joka aamu. Suihkuta runsaasti, jotta kaikki hiukset peittyvät. Älä huuhtele. Varo suihkuttamasta kasvoille, silmiin tai limakalvoille.

Tuotteen koostumus

Aqua, alkohol.denat., PEG-40 hydrogenated castor oil, menthanediol, vitex extract.

Tuotearviot (3)

Nopea ja helppo
On pitänyt täit poissa kun tätä käytetty.
Helppokäyttöinen, hyvän hajuinen
Täiden torjunnassa meilläkin käytetty, ei ehkä takuuvarma tulos mutta jos edes vähentää tartuntoja niin hyvä niin. Ei haise lasten mielestä niin pahalle etteivät suostuisi käyttämään. Ollaan suihkutettu aamulla ennen kouluun lähtöä lasten hiusten sekaan/päälle ja toivottu parasta.
Taitaa toimia, niin kauan on tehonnut
Kolmella lapsellä jo vuosia käytössä. Toki pipot myös hihassa!

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: LINICIN PREVENT SPRAY 100 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.