LIINUS PELLAVAROUHE 500 G

5/5
10,70 € (21,40 €/KG)
TAI

Tuotetieto

Kotimaisesta pellavasta valmistettu Liinus pellavarae vatsan toiminnan tueksi. Runsaskuituinen pellavarouhe sisältää runsaasti vatsalle hellävaraista liukoista kuitua sekä suolen toimintaa edistävää liukenematonta kuitua. Pellavansiemenöljyssä on lisäksi sydämelle ja verisuonille tärkeitä monityydyttymättömiä rasvahappoja. Gluteeniton. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

Aloita käyttö 1 annoksella (1 korkillinen/6 g) rouhetta päivässä. Nosta annosta vähitellen, kun vatsa on tottunut valmisteeseen. Ylläpitoannos on 1 annos 1-3 kertaa päivässä. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Sekoita pellavarae viiliin, puuroon, jogurttiin, kiisseliin tai muuhun ruokaan. Juo jokaisen annoksen yhteydessä vähintään lasillinen nestettä. Vatsan toiminnan normalisoituminen kestää joitain viikkoja. Älä käytä tuotetta, jos sinulla on nielemisvaikeuksia tai mahasuolikanavan tukoksia. Pellava sisältää vähäisiä kadmiumjäämiä, ei munuaisten vajaatoiminnasta kärsiville, raskaana oleville tai imettäville. Ei alle 12-vuotiaille. Säilytä lasten ulottumattomissa. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

100 g sisältää: kuitu 44 g, monityydyttymättömät rasvahapot 16 g. 100 % pellavarouhe.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (2)

suosittelen
Vähähiilariseen laihduttamiseen / ummetuksen estoon, mitä parhain tuote.
Toimii!
Tuntuu etten voi kohta elää ilman tätä tuotetta. Vatsa toimii paremmin kuin koskaan! Ei ole ummetusta, melkein joka aamu iso hätä, kun yleensä todella harvoin iso hätä. Ummetus vaivannut lähestulkoon koko elämän, ja tuotteen aloittamisen jälkeen ei ole ollut vatsavaivoja ja turvotusta pitkään aikaan. Tuote on hyvin yksinkertainen käyttää: Esim. aamupuuroon se 18g (tai ohjeen mukainen määrä riippuen miten pitkään on käyttänyt tuotetta). Mielestäni erittäin turvallinen ja luonnonmukainen tuote ruuansulatuksista kärsiville. Suosittelen!

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: LIINUS PELLAVAROUHE 500 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.