LIERAC SUNISSIME SUN CARE TAN-PREPARING CAPSULES 30 KPL

21,40 € (0,71 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Aurinkokapselit, jotka auttavat valmistautumaan kesään. Monipuolinen Lierac Sunissime aurinkokapseli sisältää punaisesta levästä eristettyä beetakaroteenia, porkkanaöljyä ja soluja hapettumiselta suojaavaa E-vitamiinia. Aurinkokapselit eivät sisällä UV-suojaa, joten suojaa auringossa ihosi aina myös aurinkosuojavoiteella. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 kapseli päivässä. Käytä 15 päivän ajan ennen auringonottoa, auringontoton aikana ja sen jälkeen. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Säilytä huoneenlämmössä poissa lasten ulottuvilta. Säilytä valolta ja kosteudelta suojattuna. Älä käytä yhdessä muiden seleeniä sisältävien valmisteiden kanssa. Ei suositella raskaana oleville. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 kapseli sisältää: beetakaroteeni 4,8 mg, joka sisältää: A-vitamiinia 800 mikrog (100 %*), E-vitamiini 10 mg (83 %*), seleeni 50 mikrog (91 %*).  * % vuorokautisen saannin vertailuarvosta. Ainesosat: liivate kalasta, porkkana- ja oliiviöljy, kosteudensäilyttäjä E422, seleeni, rohtopurasruohoöljy, beetakaroteenia sisältävä punaleväuute, lykopeenia sisältävä tomaattiuute, stabilointiaine E471, E-vitamiini, luteiinia sisältävä Meksikon samettikukan terälehtiuute, hiiva, väriaineet E172, E555 ja E120, makuaineet vanilliini, kurkuma ja kaneli.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: LIERAC SUNISSIME SUN CARE TAN-PREPARING CAPSULES 30 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.