LIERAC PHYTOLASTIL SOLUTION STRETCH MARK CORRECTION CONCENTRATE 75 ML

28,00 € (373,33 €/L)
TAI

Tuotetieto

Erittäin tehokas raskaus- ja venymäarpien hoitoon kehitetty seerumi. Lierac Phytolastil Solution Stretch Mark Correction Concentrate auttaa häivyttämään jo olemassa olevia raskaus- ja venymäarpia. Tehoaa syviin, leveisiin, pitkiin ja värillisiin raskausarpiin.

Tuotteen käyttö

Hiero kevyesti hoidettavalle ihoalueelle kunnes aine on imeytynyt kokonaan. Käytetään päivittäin. Suositellaan käytettäväksi vähintään kahdeksan viikkoa tai niin pitkään, kunnes ongelma-alue on parantunut.

Tuotteen koostumus

Aqua / water / eau, propanediol, carbomer, Alchemilla vulgaris leaf extract, tromethamine, Hedera helix (ivy) leaf/stem extract, sodium benzoate, sodium salicylate, Equisetum arvense extract, diethylhexyl sodium sulfosuccinate, citric acid, tetrasodium glutamate diacetate, sodium hydroxide.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: LIERAC PHYTOLASTIL SOLUTION STRETCH MARK CORRECTION CONCENTRATE 75 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.