LIERAC PHYTOLASTIL STRETCH MARK PREVENTION GEL 200 ML

25,60 € (128,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Kaikille ihotyypeille sopiva raikas geeli raskausarpien ja muiden venymäarpien ennaltaehkäisyyn. Lierac Phytolastil Strech Mark Prevention Gel geeli sisältää Lieracin patentoimaa uniikkia kasviyhdistettä, joka uudistaa ihoa ja palauttaa sen elastisuuden aktivoiden kollageeni- ja elastiinisäikeitä ihossa. Raskausaikana suositellaan käytettäväksi kolmannelta raskauskuukaudelta eteen päin.

Tuotteen käyttö

Raskausaikana; levitä kevyesti hieroen kerran päivässä venymille alttiina oleville alueille kolmannelta raskauskuukaudelta jatkuen vielä kuukausi synnytyksen jälkeen. Muulloin: levitä hierovin liikkein kerran päivässä venymille alttiina oleville alueille.

Tuotteen koostumus

Aqua / water / eau, propanediol, carbomer, tromethamine, Alchemilla vulgaris leaf extract, sodium benzoate, Hedera helix (ivy) leaf/stem extract, sodium salicylate, Equisetum arvense extract, tetrasodium glutamate diacetate, citric acid, sodium hydroxide.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: LIERAC PHYTOLASTIL STRETCH MARK PREVENTION GEL 200 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.