LICENER TÄISHAMPOO 100 ML

4/5
24,10 € (241,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Lääkkeetön, turvallinen ja nopea shampoo päätäiden ja saivareiden poistoon. Hajusteettoman täishampoon luonnollinen tehoaine; Neem puun siemenuute tappaa täit ja saivareet vain yhdellä käyttökerralla nopeasti ja tehokkaasti. Pakkauksessa on mukana täikampa.

Tuotteen käyttö

Aikuisille ja yli 2-vuotiaille. Levitä ja hiero shampoo kuiviin hiuksiin ja päänahkaan kauttaaltaan. Anna vaikuttaa 10 minuuttia. Vaikutusajan jälkeen huuhtele shampoo pois huolellisesti haalealla vedellä. Kampaa tarvittaessa lopuksi kuolleet täit ja saivareet pois hiuksista.

Tuotteen koostumus

Neem extract, aqua, polyglyceryl-3 caprate, cocamidopropyl betaine, glyceryl laurate, glycerin, lauryl glucoside, dicaprylyl ether, lauryl alcohol, sodium benzoate, potassium sorbate, dimethyl glutarate, dimethyl adipate.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (1)

Yksi parhaista, hajussa vielä parantamisen varaa
Ihan hyvä ja erityisesti riittoisa pakkauskoko. Mukana paketissa kunnon täikampa toisin kuin joissain kilpailevissa tuotteissa. Shampoon haju ei ollut lasten mieleen.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: LICENER TÄISHAMPOO 100 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.