LETKU LIMANIRROITUKSEEN JA ÄÄNENRENTOUTUKSEEN 70CM 1 KPL

4/5
8,40 € (8,40 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

70 cm mittainen silikoniletku irroittamaan limaa keuhkoista ja edistämään keuhkojen tuulettumista. Letku sopii myös äänen rentouttamiseen ja avaamiseen. Letkun halkaisija on 9-12 mm. 

Tuotteen käyttö

Käytä lääkärin tai pakkauksen ohjeen mukaan. Laita letkun toinen pää astiaan, jossa on lämmintä vettä noin 10 cm. Aseta letkun toinen pää suuhun ja puhalla letkuun ohjeen mukaan.

Tuotearviot (1)

Helppoa
Selkeät ohjeet tulee mukana, toimii niinkuin pitääkin ja on miellyttävä käyttää.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: LETKU LIMANIRROITUKSEEN JA ÄÄNENRENTOUTUKSEEN 70CM 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.