LAXOGAS 125 MG RAKEET ANNOSPSS 18 KPL

5/5
10,70 € (0,59 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Valmiste avuksi ilmavaivoihin ja vatsan turvotukseen. Tehoaine simetikoni vähentää suolikaasun tilavuutta ja suolen venymisestä aiheutuvaa turvotusta ja kipua. Laxogas rakeet on pakattu käteviin annospusseihin, ja nopeasti imeytyvät rakeet on helppo ottaa ilman vettä. Makuna miellyttävä piparminttu. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja soijaton. Ei sisällä eläinperäisiä aineita.

Tuotteen käyttö

Aikuiset ja yli 14-vuotiaat nuoret: 1-2 annospussia tarvittaessa 3 kertaa päivässä, enintään 6 annospussia vuorokaudessa. 6-14 -vuotiaat lapset: 1 annospussi enintään 3 kertaa päivässä. Kaada rakeet suoraan suuhun, rakeet sulavat nopeasti ja ne niellään. Rakeet voidaan ottaa ilman vettä.

Tuotteen koostumus

1 annospussi sisältää: simetikoni 125 mg. Aineosat: sorbitoli, piidioksidi, natriumkarboksimetyyliselluloosa, piparminttuaromi.

Tuotearviot (5)

Toimii oikeasti ja nopeasti
Vähentää turvotusta ja kivuliasta ilman muodostusta.
Erinomainen
Helppo käyttöinen, nopea apu, hyvä tuote.
Vahva suositus!
Nopea helpotus, hyvänmakuinen ja helppo käyttää.
Helppoa
Tämä on hyvänmakuinen ja helppo ottaa. Kulkee myös kätevästi mukana.
Suosittelen.
Tehokas ja helppo käyttää.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: LAXOGAS 125 MG RAKEET ANNOSPSS 18 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.