LACTA PRO 3IN1 KAPS 30 KPL

13,70 € (0,46 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Laktoosia, maidon proteiinia sekä rasvaa pilkkova monipuolinen ravintolisä sisältää laktaasia, proteaasia sekä lipaasia. Lacta Pro 3in1 -kapseleiden laktaasientsyymi parantaa laktoosin pilkkoutumista ihmisillä, joilla on laktoosin pilkkoutumiseen liittyviä vaikeuksia. Maidon proteiinit voivat sulaa huonosti ja aiheuttaa vatsaoireita, turvotusta, ilmavaivoja, ripulia ja kipua. Kapseleiden sisältämä proteaasi pilkkoo juuri näitä maidon proteiineja. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

Suositeltava päiväannos: 1 kapseli maitoa sisältävien aterioiden yhteydessä. Ota kapseli hieman ennen ruokailua. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Säilytä huoneenlämmössä poissa lasten ulottuvilta. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei maitoallergisille lapsille.

Tuotteen koostumus

1 kapseli sisältää: BioCore Dairy Ultra® -l entsyymejä (laktaasia 5000 FCCU, proteaaseja 650 BLGU, lipaasia 600 FIP). Ainesosat: BioCore Dairy Ultra® -l entsyymijauhe (laktaasi, proteaasit, lipaasi), täyteaineet (selluloosa, piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat), hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselin kuori).
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: LACTA PRO 3IN1 KAPS 30 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.