KYOLIC ORIGINAL TABL 100 KPL

5/5
37,60 € (0,38 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Vahvat valkosipulitabletit tukemaan vireyttä, vastustuskykyä ja verisuonien hyvinvointia! Kyolic Original -tablettien patentoitu kylmäkypsytys tekee valkosipulista hajuttoman. Tehoaineena on S-allyylikysteiini (SAC) maailman tutkituimmasta luomuviljellystä valkosipulista. Sopii myös herkkävatsaisille ei ärsytä vatsaa, eikä aiheuta jälkihajua. Laktoositon, maitoa, gluteeniton, hiivaton, soijaton, liivatteeton. Ei eläinperäisiä ainesosia. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1-3 tablettia päivässä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Keskeytä valkosipulituotteen käyttö 2 viikkoa ennen leikkausta. Jos käytössäsi on veren hyytymistä heikentävä lääke, keskustele tuotteen käytöstä lääkärin kanssa. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Säilytä huoneenlämmössä poissa lasten ulottuvilta. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1-3 tablettia sisältää: valkosipuliuute (Aged Garlic Extract®) 600 - 1800 mg. Ainesosat: kylmäkypsytetty valkosipuliuute (Aged Garlic Extract ) 85,7 %, täyteaine selluloosajauhe, emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat, paakkuuntumisenestoaine piidioksidi.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (1)

Erinomainen tuki vastustuskyvylle!
Otan yhden kyolicin joka päivä ja sairastelen äärimmäisen harvoin vaikka muu perhe sairastaisi ympärillä. Toimii!

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: KYOLIC ORIGINAL TABL 100 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.