KUUMEMITTARI FORA IR10 INFRAPUNA OTSA/KORVA 1 KPL

60,00 € (60,00 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Monikäyttöinen infrapunakuumemittari. Laite mittaa lämmön keholta ja ympäristöstä. 5 toimintoa samassa mittarissa; Otsalämmön mittaaminen ilman ihokontaktia ja ihokontaktilla, lämmön mittaaminen korvasta sekä huoneenlämmön ja esineiden ja liuosten lämmön mittaaminen. Mittarissa on muistitoiminto, joka tallentaa 20 viimeisintä mittaustulosta. Vaihdettava paristo. Takuu 2 vuotta.

Tuotteen käyttö

Tarkat käyttöohjeet pakkauksessa.

Tuotteen koostumus

Pakkaus sisältää: monitoimilämpömittarin, pariston (CR2032), säilytyskotelon, käyttöohjeet ja takuukortin.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: KUUMEMITTARI FORA IR10 INFRAPUNA OTSA/KORVA 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.