KORVATULPAT ULTRA-SOFT SILIKONI 2 PARIA

5/5
5,20 € (1,30 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Silikoninen korvatulppa korvien vesi- ja melusuojaukseen, esim. uidessa, urheilussa, nukkuessa sekä lentokoneella matkustettaessa. Aikuisille ja yli 15-vuotiaille.

Tuotteen käyttö

Muotoillaan korvatulppa palloksi ja asetetaan korvakäytävän aukon päälle ja tasoitetaan ilmatiiviiksi. Korvien tulee olla kuivat ja puhtaat. Varotaan, ettei hiuksia jää väliin. Korvatulppaa ei saa työntää korvakäytävään. Likaisia tai tarttumattomia korvatulppia ei saa käyttää. Korvatulppia ei saa jakaa osiin, käytettävä ainoastaan kokonaisia korvatulppia. Ei saa käyttää yli 3 metrin syvyisissä sukelluksissa.

Tuotteen koostumus

Silikoni.

Tuotearviot (5)

Parhaat korvatulpat
Pysyvät paikallaan ja vaimentavat äänet hyvin. Erinomaiset nukkuessa käytettäviksi.
Toimii
Ensimmäiset korvatulpat jotka pysyvät ja vaimentavat äänet. Ei tarvitse tunkea korvaan sisään vaan asetella korvakäytävän peitoksi.
Ei kannata
Ei pysy korvissa ollenkaan. Heti laiton jälkeen tippuu. Pienemmäksikin pilkoin ja ei siltikään pysy.
Korvatulpat, jotka takaavat hyvät yöunet
Olen kuluttanut kyseisiä korvatulppia jo lukuisia pareja. En osaa enää nukkua ilman niitä, joten aina säännöllisin välein hankin uudet tilalle. Mielestäni nämä sopivat korviin paremmin kuin muut vastaavat tuotteet.
Toimivat ja mukavan tuntuiset korvatulpat
Käytän korvatulppia nukkuessani, koska käyn nukkumaan muita aikaisemmin ja tohina asunnossa jatkuu. Olen testannut monia eri korvatulppia, mutta nämä ovat ensimmäiset silikoniset ja muovailtavat tulpat, jotka ostin. Olisimpa ostanut aiemmin. Nämä vaimentavat ääniä tarpeeksi ja ovat mukavan tuntuiset käyttää. Vihdoinkin pätkimättömät yöunet.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: KORVATULPAT ULTRA-SOFT SILIKONI 2 PARIA

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.