KORVATULPAT OTOPLUG SILIKONIKORVAKITTI 1 PARI

1/5
10,00 € (5,00 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Korvakitti on pehmeä, monikäyttöinen ja yksilöllisesti muotoutuva korvasuoja, joka on valmistettu puhtaasta, ihoystävällisestä ja vettä hylkivästä silikonipolymeerimassasta. Korvakitti suojaa korvat vedeltä suihkussa, saunassa ja uidessa. Vaimentaa sisäkorvalle haitallista tai muuten kiusallista melua ja helpottaa esim. nukkumista meluisassa ympäristössä.

Tuotteen käyttö

Tutustu pakkauksessa olevaan käyttöohjeeseen. Korvakitti sijoitetaan korvakäytävän suulle. Korvakittipalat on tarkoitettu henkilökohtaiseen käyttöön, eikä niitä suositella useamman henkilön käytettäväksi. Korvasuojan koko ja sovitus: ota sopiva pala korvakittiä korvakäytävän yksilöllisen koon mukaan. Pala ei saa olla liian pieni, ettei se mene kokonaan korvakäytävän sisään. Muovaa pala palloksi ja aseta se kuivan korvakäytävän suulle. Paina pallo litteäksi peukalon ja etusormen avulla siten, että korvakäytävän suu sulkeutuu vesitiiviiksi. Älä pakota kittiä syvälle korvakäytävään. Poista korvakitti painamalla korvalehden takaa, jolloin pala irtoaa. Säilyvyys: toistuvassa käytössä oleva korvakitti likaantuu vähitellen ja menettää tarttuvuutensa, jolloin se on syytä vaihtaa uuteen. Säilytä muovirasiassa. Huomioi, että jos käytät korvakittiä nukkuessa, se saattaa tarttua hiuksiin ja tahrata vuodevaatteita.

Tuotteen koostumus

Silikonipolymeeri. Pakkaus sisältää: kaksi isoa palaa korvakittiä, jotka riittävät neljään normaalikokoiseen suojaan.

Tuotearviot (2)

Eivät pysy paikallaan
Kastuessaan lähtivät korvasta, ei yhtään pitoa.
Menee palasiksi.
Olivat ennen hyviä, mutta materiaalissa on ilmeisesti säästetty. Murenevat nykyään todella nopeasti.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: KORVATULPAT OTOPLUG SILIKONIKORVAKITTI 1 PARI

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.