KORVATULPAT 3M EAR CLASSIC SOFT 5 PARIA

5/5
2,70 € (0,27 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Classic-tulppasuojaimet on valmistettu pehmeästä polymeerivaahtomuovista, joka hylkii kosteutta. Tulppa asetetaan muotoilemalla korvakäytävään, jossa se hitaasti laajenee muodostaen miellyttävän tiiviin suojan melua vastaan. Classic Soft -tulppasuojainten solurakenne on hienojakoisempi ja siksi ne tuntuvat pehmeämmiltä kuin muut tulpat. Tulppa on aluksi hieman kova, joten se on helppo rullata ja asettaa paikoilleen. Kun tulppa lämpenee kehonlämmön vaikutuksesta, se pehmenee ja muotoutuu käyttäjän korvakäytävän mukaiseksi.

Tuotteen koostumus

Polymeerivaahto.

Tuotearviot (2)

Parhaat kokeilemani korvatulpat
Nämä tulpat on helppo asettaa korvaan koska ovat jämäkät, mutta kuitenki miellyttävän pehmeät korvassa. Pitävät ääntä riittävän hyvin. Samaa paria pystyy käyttämään useampaan kertaan, en tosin tiedä onko se suositeltavaa.
Pehmeät käyttää nukkuessa
Pitävät ääntä melko hyvin.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: KORVATULPAT 3M EAR CLASSIC SOFT 5 PARIA

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.