KORVATULPAT BILSOM VAAHTOMUOVI S 303 10 PARIA

5/5
5,80 € (0,29 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Kertakäyttöinen, pyöristetty kartiomalli vaahtomuovitulppa. Kartiomainen muoto helpottaa paikalleen asettamista. Pehmeä tulppa mukautuu miellyttävästi korvaan. Saatavana kahta kokoa täydellisen ja mukavan istuvuuden varmistamiseksi.

Tuotteen koostumus

Polyuretaanivaahtomuovi.

Tuotearviot (7)

Parhaimmat käyttämäni korvatulpat, suosittelen!
Täydelliset korvatulpat, pystyy käyttämään vapaapäivinä, koska herätys ei kuulu läpi näistä tulpista :) miehen kuorsauskaan ei kuulu, eikä esim. liikenteen tai hereillä olevien lasten äänet. Olisimpa löytänyt nämä jo silloin, kun tein yövuoroja! Pieni koko erittäin hyvä, koska tulpan saa kunnolla korvakäytävään, eikä paina korvassa. Hieman vaikea saada pois, mutta se ei haittaa. Olin todella yllättynyt, koska luulin etten ikinä löydä tulppia, joiden avulla saan nukuttua näin hyvin!
Todella hyvä, suosittelen
Pienen koon ansiosta mahtuvat hyvin myös ahtaisiin korvakäytäviin ja pysyvät siellä hyvin. Mukavan tuntuinen korvassa, olen käyttänyt niitä itse nukkuessa. Pystyy myös yleensä käyttämään uudestaan, mikä on etu jos tarvitsee tulppia usein.
Toimivat
Toistaiseksi parhaat korvatulpat mukavuudeltaan.
Miellyttävät
Helpot käyttää eivätkä paina korvassa ikävästi. Sopivat sekä estämään veden pääsyä korvaan että nukkumiseen.
Yöunien pelastaja
Nämä ovat pelastaneet monet yöunet. Eivät ärsytä korvaa edes päivittäisessä käytössä.
Yöunien pelastaja
Nämä ovat pelastaneet monet yöunet. Eivät ärsytä korvaa edes päivittäisessä käytössä.
Simppeli ja mukava
Helppo käyttää, pehmeät ja mukavat. Toimii hyvin/

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: KORVATULPAT BILSOM VAAHTOMUOVI S 303 10 PARIA

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.