KORVATULPAT 3M VAAHTOMUOVISET 1100P 2 PARIA

5/5
4,50 € (1,13 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Vaahtomuoviset korvatulpat melusuojaukseen. Tulpat on suunniteltu suojaamaan haitallisilta ja/tai häiritseviltä kovilta ääniltä. Kertakäyttöinen. Ei sovellu käytettäväksi lapsilla.

Tuotteen koostumus

Polyuretaanivaahto.

Tuotearviot (8)

Hyvät
Hyvät. Olen pessyt, ei siis kertakäyttöisiä. En tiedä sanotaanko jossain niin.
Ainoat kuorsauksen äänet peittävät korvatulpat
Todellakin ainoat korvatulpat jotka peittää esim. kuorsauksen äänet. Kertakäyttöisenä hinta tulee aivan liian kalliiksi.
Hyvät mutta hinta kallistui
Parhaat korvatulpat, mutta nykyään ei tavis voi enää näitä ostaa. Ihmettelen isoa hinnankorotusta korvatulppiin? Kertakäyttöiset kun ovat, on uskomatonta maksaa lähes 5 euroa tulpista.
Parhaat korvatulpat mutta viime aikoina (syksy 2017) tuotetta ei ole löytynyt hyllystä
Minulla on ollut sama ongelma kuin edellisellä kommentoijalla. Tsekkasin netistä, että mistä muualta näitä saisi, niin K-Raudasta löytyy (ilmeisesti) samoja mutta isommissa paketeissa (5 paria ja 200 paria). Käyn siellä siis tässä joku päivä :)
Hyvä tuote, mutta missä mättää kun aina on saatavuusongelmia?
Olen yötyöläinen, ja käytän korvatulppia nukkuessani - nämä ovat kokemuksesta osoittautuneet parhaiksi. Mutta jo toisen kerran viimeisten kuukausien aikana myydään ei-oota. Onko 3M menossa konkkaan, vai eikö maahantuoja ole kykeneväinen hommaansa? Missä mättää kun hylly näyttää tyhjää viikosta toiseen? Jotain tietoa olisi hyvä saada että milloin näitä on taas saatavilla.
Erittäin hyvät
Olen kokeillut monenlaisia korvatulppia, mutta nämä vaimentavat todella hyvin ja muotoutuvat nopeasti korviin sekä pysyvät hyvin korvissa.
Parhaat tähän asti käyttämistäni
Tarvitsen joka yö mieheni kuorsaamisesta johtuen. En enään tyydy muihin, nämä tosi hyvät.
Miellyttävän tuntuiset
Mukavan tuntuiset, ja kiva kun on kaksi paria.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: KORVATULPAT 3M VAAHTOMUOVISET 1100P 2 PARIA

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.