KORVATULPAT 3M TRI-FLANGE PN-01-005P 1 PARI

5/5
5,30 € (2,65 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Melusuojaukseen tarkoitetut korvatulpat, joissa kaulalle ulottuva nauha. Kaulanauha helpottaa tulppien pysymistä tallessa esim. lentokoneessa tai konserteissa. 3M Tri-Flange korvatulpat on suunniteltu suojaamaan käyttäjäänsä haitallisilta melutasoilta ja kovilta ääniltä. Muoviset, kuusenmalliset tulpat ovat helppo asettaa korvakäytävään ja miellyttävät käyttää. Pakkauksessa on mukana säilytyskotelo.

Tuotteen käyttö

Avataan korvakäytävä vetämällä korvalehteä ylöspäin. Työnnetään tulpan pyöristetty pää kokonaan korvakäytävään, siten että tulpan varsi jää ulkopuolelle helpottamaan korvatulpan poistamista. Käytön jälkeen korvatulpat on puhdistettava käyttäen mietoa pesuainetta (ei saa käyttää alkoholia tai desinfioimisaineita) ja lämmintä vettä. Tulpat huuhdellaan huolellisesti pesun jälkeen ja annetaan kuivua huoneenlämmössä. Korvatulpat voidaan pestä enintään 50 kertaa. Ei pienille lapsille.

Tuotteen koostumus

Laippa: TPE. Varsi: PVC. Nauha: polyesteri.

Tuotearviot (4)

Mukavat ja hyvin vaimentavat
Parhaat kuusenmalliset pestävät silikonitulpat, joita olen käyttänyt. Vaimentavat ääntä erinomaisesti ja ovat mukavat käyttää. Kaikki aiemmin käyttämäni kuusitulpat ovat saaneet pitemmässä käytössä korvakäytäväni aristamaan tai jopa kipeytymään, mutta nämä eivät. Ostan näitä jatkossakin.
Käytännölliset
Olen käyttänyt talvilomalla lähinnä kuorsausta vastaan. Hyvin toimivat.
Mainiot
Lapselle ei auttanut edes purukumin jauhaminen lentokoneen lähdön ja laskeutumisen aikana. Nämä toimivat erittäin hyvin.
Kätevät
Näppärä kuljettaa mukana säilytyskotelossa. Lisäksi kaulanauha tarpeellinen ainakin minulla, jotta tulpat eivät katoa esim. lentomatkoilla.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: KORVATULPAT 3M TRI-FLANGE PN-01-005P 1 PARI

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.