KORVATULPAT 3M MUOVISET 1281 TOISTUVAAN KÄYTTÖÖN 1 PARI

4/5
7,80 €
TAI

Tuotetieto

Korvatulpat, jotka on suunniteltu käytettäviksi uloimmassa korvakäytävässä suojaamaan käyttäjäänsä haitalliselta melulta ja muilta jokapäiväisiltä, kovilta, häiritseviltä ääniltä. Voidaan käyttää myös suihkussa ja kylvyssä vähentämään veden pääsyä korvakäytäviin. Ei tule käyttää sukeltaessa tai uidessa eikä nukkuessa.

Tuotteen käyttö

Tarkistetaan, että korvatulpat ovat ehjät ennen kuin asetetaan ne korviin. Työnnetään tulpan pyöristetty pää kokonaan korvakäytävään niin, että tulpan varsi jää kuitenkin korvakäytävän ulkopuolelle korvatulpan poistamisen helpottamiseksi. Laitetaan korvatulpat aina paikoilleen niin, että ne sulkevat tiiviisti korvakäytävän. Jotta tulppa irtoaisi helpommin, pyöritetään sitä varovaisesti edestakaisin ennen kuin vedetään se ulos korvasta. Korvatulpat voidaan pestä miedolla saippualla ja lämpimällä vedellä. Alkoholin ja desinfiointiaineiden käyttö voi vahingoittaa korvatulppia. Huuhdellaan korvatulpat hyvin pesun jälkeen ja annetaan niiden kuivua huoneenlämmössä.

Tuotteen koostumus

Elastomeri.

Tuotearviot (8)

Heikko äänenvaimennus
Virheestä nämä ostin apteekkarin suosituksesta. Eivät juuri estä mitään ääntä, vaimentavat vain hieman. Nyt netistä tutkimalla näiden SNR on vain 21 ja valikoimasta löytyy useita vaihtoehtoja väliltä 29-36. Eivät siis olleet parhaat vaan kalleimmat.
Toimivat kuten pitääkin.
Ostin paikallisesta apteekista jokunen vuosi sitten, ja olen ollut erittäin tyytyväinen.

Ainoa miinus on se että pitkä säännöllinen käyttö saa muodon muuttumaan, jolloin ei saa enää tiiviisti korvaan.
Myös moottoripyöräilijöille
Tulpat toimivat hyvin moottoripyöräkäytössä. Tulppien vartta joutuu hieman lyhentämään, jottei kypärä pääse painamaan. Tulpat vaimentavat hyvin tuulen suhinan ja muut matka-ajossa rasittavat äänet. Kypärässä mahdollisesti olevat intercomit yms. kuuluvat kuitenkin hyvin tulppien kanssa. Alkuun kannattaa totuttautua tulppien käyttöön lyhyemmillä (1-2h) ajomatkoilla. En enää ajasi vähänkään pidempää matkaa ilman tulppia.
Todella hyvät
Minun (aikuisen) jatkuvat korvatulehdukset loppu kuin seinään, kun aloin pitämään lääkärin suosituksesta näitä korvatulppia suihkussa. Ainoa pieni miinus on, että tulpat ei pysy aina ihan tiiviisti korvissa, vaan joudun asettelemaan tulppia paremmin monta kertaa suihkun aikana.
Epämiellyttävät korvissa
Mielestäni nämä ovat erittäin epämiellyttävät korvissa. Ostin ne opiskelutarkoitukseen, sillä pidän kestokorvatulppien ajatuksesta kertakäyttöisiä enemmän, mutta olin todella pettynyt. Tulpat tuntuivat vain epämiellyttäviltä ja tuntui että väliin pääsi ilmaa joka kuului vikinänä korvassa. Olen käyttänyt tulppia keikoilla, missä ne toimii ihan hyvin kun ei vikinäkään haittaa.
Keikoille ja festareille
Parhaat keikkatulpat - varsinkin hintaansa nähden. Leikkaavat pois liian kovan volyymin, särkevät bassot ja hälyn. Musiikki kuulostaa siltä kuin kuuluukin. Testattu niin Tuskassa kuin klubeillakin :) Taipuisa materiaali tuntuu miellyttävältä ahtaammissakin korvissa toisin kuin monet muut ns. joulukuusitulpat.
Loistavat
Sopivat monenlaiseen käyttöön, miellyttävät ja kestävät.
Klassikko
Vuosikaudet suosikkikorvatulppina, vain korvaan valetut peittoavat nämä. Hinta-laatusuhde kohdillaan sekä helppo saada korvaan ja korvasta pois.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: KORVATULPAT 3M MUOVISET 1281 TOISTUVAAN KÄYTTÖÖN 1 PARI

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.