KORVATULPAT 3M EAR CLASSIC 5 PARIA

5/5
2,30 € (0,23 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Classic-tulppasuojaimet on valmistettu pehmeästä polymeerivaahtomuovista, joka hylkii kosteutta. Tulppa asetetaan muotoilemalla korvakäytävään, jossa se hitaasti laajenee muodostaen miellyttävän tiiviin suojan melua vastaan. Classic Soft -tulppasuojainten solurakenne on hienojakoisempi ja siksi ne tuntuvat pehmeämmiltä kuin muut tulpat. Tulppa on aluksi hieman kova, joten se on helppo rullata ja asettaa paikoilleen. Kun tulppa lämpenee kehonlämmön vaikutuksesta, se pehmenee ja muotoutuu käyttäjän korvakäytävän mukaiseksi.

Tuotteen koostumus

Polymeerivaahto.

Tuotearviot (5)

Todella hyvä suoja
En tiedä onko näitä turvallista käyttää pidempiä aikoja, mutta on tullut samoja tulppia pidettyä useasti eikä niinkään kertakäyttöisesti. Peittävät hyvin äänet ja on helppo asettaa korvaan. Myöskin mielestäni tarpeeksi kovat kun laittaa sisään. Paljon paremmat kun mitkään muut kokeilemani korvatulpat! Käytän opiskellessa aina, sillä pienetkin meluhäiriöt vieressä häiritsevät keskittymistäni
Lähes Täydellinen!
Olen käyttänyt tätä tuotetta jo vuosikaudet. Sopivan pehmeä, ehkä liian pitkät korvakäytävään. Katkaisen tulpan saksilla sopivan mittaiseksi.
Toimivat ja kevyet
Jo vuosia käytössä - matkoilla vaimentaa äänet naapurihuoneista tai käytäviltä - meluisassa työpaikassa auttaa keskittymään kun tulpat korviin...
Erinomaiset matkakäytössä
Toimivat oikein hyvin hotelleissa ja kylässä sukulaisten ja ystävien luona, jos tarvetta ilmenee.
Pitävät ääntä oikein hyvin.
Hyvät, jos joudut nukkumaan oikein meluisassa paikassa. Vähän ovat kovat käyttää.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: KORVATULPAT 3M EAR CLASSIC 5 PARIA

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.