KONJAC SPONGE PREMIUM BODY SPONGE KONJAC & LOOFAH MIX 1 KPL

20,40 € (20,40 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Hellävarainen vartalon pesusieni kaikille ihotyypeille tehostamaan ihon päivittäistä peruspuhdistusta. Konjac Sponge Premium Konjac & Loofah Mix vartalon pesusieni puhdistaa hellävaraisen tehokkaasti ja samalla kuorii vartalon ihoa. Sienessä yhdistyvät konjac-juuren korkealuokkaiset ominaisuudet luffan erinomaiseen kuorivaan vaikutukseen! Ei sisällä väri- tai lisäaineita.

Tuotteen käyttö

Kostuta puhdistussientä (1-5 minuuttia) lämpimässä vedessä ja purista ylimääräinen vesi pois. Pese vartalo pyörivin liikkein sienellä. Ihon voi pestä joko pelkällä sienellä tai halutessaan sieneen voi lisätä vartalon puhdistusainetta. Käytön jälkeen huutele sieni, purista kuivaksi (ei saa vääntää) ja ripusta kuivumaan. Käyttöikä 2-3 kk.

Tuotteen koostumus

100% Konjac-juuren kuiduista valmistettu pesusieni.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: KONJAC SPONGE PREMIUM BODY SPONGE KONJAC & LOOFAH MIX 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.