KONDOMIT RFSU GRANDE 10 KPL

4/5
10,00 € (1,00 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Läpinäkyvä, pidempi, paksumpi ja tilavampi liukuvoidekäsitelty suora kondomi. Sopii useimmille. RFSU Grande-kondomi: pituus 190 mm, leveys 55 mm, paksuus 0,07 mm ja ympärys 110 mm.

Tuotteen käyttö

Tuotteen koostumus

Lateksi (luonnonkumi).

Tuotearviot (4)

Pieni
Ei ole kyllä eroa normaaliin kondomiin juuri mitään. Liian lyhyt vähääkään isommalle penikselle. Ympärysmitta myös epämukavan pieni. Muuten kumissa ei laadultaan mitään vikaan.
Pieni
Ok kumi, mutta liian pieni itselle.
Jes
Tähän mennessä kaikki kumit olleet liian pieniä tai hajonneet sekä luiskahtaneet paikaltaan peniksen päältä. Näillä pystyy isommallakin peniksellä varustettu nauttimaan suojatusta seksistä.
Tarpeellinen
Vihdoin löysin kondomin isolle penikselle. Pysyy paikallaan hyvin.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: KONDOMIT RFSU GRANDE 10 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.