KELIAKIATESTI BIOCARD 1 KPL

4/5
18,90 € (18,90 €/KPL)
Saatavuus: Tuote ei ole myynnissä verkkokaupassa, tarkista saatavuus myymälöittäin

Tuotetieto

Nopea, yksinkertainen ja luotettava kotitesti transglutaminaasi vasta-aineiden toteamiseen sormenpääverinäytteestä. Näiden vasta-aineiden esiintyminen viittaa vahvasti keliakiaan. Testiä voidaan käyttää apuna keliakian diagnosoinnissa ja sen avulla voidaan löytää syy muuten usein selittämättömiin oireisiin. Lopullisen diagnoosin tekee aina lääkäri. Testiä voidaan käyttää myös gluteenittoman ruokavalion vaikutusten seuraamiseen. Gluteenittomaan ruokavalioon tulee siirtyä vain lääkärin ohjeiden mukaisesti.

Tuotteen käyttö

Testiin tarvitaan vain yksi pisara (10 ul) verta sormenpäästä ja se voidaan suorittaa 5 minuutissa. Tarkat ohjeet pakkauksessa.

Tuotteen koostumus

Pakkaus sisältää: 1 alumiinipussi, joka sisältää testitilaitteen ja pipetin, 1 steriili automaattilansetti, 1 muoviputkeen pakattu 10 mikrolitran kapillaariputki, 1 desinfiointipyyhe, 1 laastari, 1 putki, jossa 0,5 ml näytepuskuria (sisältää 0,09 % natriumatsidia), 1 käyttöohjeet.

Tuotearviot (3)

Selkeät ohjeet, helppo käyttää.
Lue ohjeet kertaalleen ennen aloittamista.

Varmistaakseni tarpeeksi riittoisan verinäytteen määrän, vasenta kättä käyttäen puristin peukalolla saman käden keskisormen sormityynyä jolloin verta painui sormen päähän (olen oikeakätinen). Kun neula puhkaisi sormenpään, verta sai ihan tarpeeksi pipettiin kun puristin varovasti sormen ympäriltä.

Testitulos näkyi viiden minuutin sisällä.

Suosittelen!
Vaikea saada verta pipettiin
Kotitesti ajatuksena hyvä, mutta toteutus hankala. Jo mikropipetin nähdessäni ajattelin, että miten onnistun metsästämään veripisaran noin käsittämättömän ohueen putkeen. Ja niinhän siinä kävi - vain hyvin pieni osa meni alussa putkeen ja loppu veri levisi pipetin päälle ja sormeen. Verentulo lakkasi pian eikä pakkauksessa tietenkään ollut kuin yksi kertakäyttöinen lansetti eli pistoväline. Testi meni aivan hukkaan enkä aio ostaa uutta.
Nopea tehdä, vaatii tarkkuutta
On mukava kun testin voi tehdä heti kotonaan kun haluaa tarkastaa onko keliakiaa. Ohjeet on hyvä lukea moneen kertaan etukäteen. Itse tein niin mutta onnistuin kuitenkin jotenkin tekemään virheen veren ottamisessa pipettiin, enkä voinut olla varma tuliko verta testissä vaadittava millilitramäärä. Testilaitteeseen ilmestyi kyllä viiva merkitsemään onnistunutta testiä, joten ilneisesti kaikki sujui oikein.
Tuote vaatii huolellisuutta.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: KELIAKIATESTI BIOCARD 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.