JOMO ICE PIKAKYLMÄPUSSI 230G 1 KPL

5/5
2,80 € (2,80 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Heti käyttövalmis Jomo ice pikakylmäpussi sopii ensiaputilanteisiin ja sen voi pitää varalla huoneenlämmössä, vaikkapa lääkekaapissa. Kertakäyttöisen pussin sisältö kylmenee heti, kun sen sisällä oleva vesipussi puristetaan rikki. Pussin sisältö sekoitetaan ravistelemalla. Pysyy kylmänä 20-30 minuutin ajan.

Tuotteen käyttö

Kylmäpussin sisältämä vesipussi rikotaan. Kylmäpussin ja ihon väliin tulee laittaa kangas, joka suojaa ihoa paleltumilta.

Tuotteen koostumus

Karbamidi, vesi.

Tuotearviot (2)

Toimii
Erittäin kätevä pitää mukana ja ajaa tehtävänsä vamman sattuessa.
Viilentää
Hyvin auttoi molempien yläviisaudenhampaiden poiston jälkeen.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: JOMO ICE PIKAKYLMÄPUSSI 230G 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.