IWHITE INSTANT DARK STAINS VALKAISUPAKETTI 6X0,8 G

34,60 € (7208,33 €/KG)
TAI
Tarjous voimassa vain verkossa!

Tuotetieto

Helppokäyttöinen, kotikäyttöinen valkaisumuotti tummia värjäytymiä vastaan. iWhite Dark Stains on helppokäyttöinen hampaiden valkaisutuote, joka on kehitetty poistamaan ja ehkäisemään kahvin, teen, tupakan ja punaviinin aiheuttamia värjäytymiä hampaissa. iWhite Dark Stains valkaisupaketti palauttaa hampaiden luonnollisen vaaleuden ja poistaa pahanhajuista hengitystä ainutlaatuisen valkaisuteknologian avulla. Kaikille sopivat, helppokäyttöiset aktiivisella geelillä esitäytetyt muotit ovat hygieenisesti pakattu. Tehokas ja turvallinen hampaille ja ikenille.

Tuotteen käyttö

Lue käyttöohje pakkauksesta ennen tuotteen käyttöä. Pese aina hampaasi ennen jokaista valkaisukertaa. Pese ja kuivaa kätesi huolellisesti. Ota geelillä esitäytetty käyttövalmis muotti pakkauksesta ja aseta se välittömästi paikalleen niin, että geeli pääsee suoraan kosketukseen hampaidesi pintojen kanssa. Voit käsitellä sekä ylä- että alahampaasi samanaikaisesti. Sulje varovasti suusi ja paina huulesi yhteen muottien ympärille. Varo puremasta hampaita liian tiukasti yhteen, jottei geeliä lähtisi valumaan muotin reunojen yli. Poista muotti/muotit 20 minuutin kuluttua ja laita ne roska-astiaan. Poista hampaisiin ja ikeniin mahdollisesti jäänyt geeli huuhtelemalla suusi vedellä. Mikäli suuhusi jää mikrohelmiä, voit poistaa ne helposti hammaslangalla.

Tuotteen koostumus

Aqua, hydrated silica, glycerin, sodium hexametaphosphate, sorbitol, mannitol, chondrus crispus powder, charcoal powder, PEG-40 hydrogenated castor oil, aroma, phthalimidoperoxycaproic acid, microcrystalline cellulose, zea mays, starch, sucrose, hydroxypropyl starch phosphate, diazolidinyl urea, methyl diisopropyl propionamide, acrylates/acrylamide copolymer, paraffinum liquidum, xylitol, monosodium citrate, xanthan gum, pvm/ma copolymer, calcium gluconate, calcium lactate, hydrogenated lecithin, potassium acesulfame, polysorbate 85, c12-15 pareth-3, CI77007, CI77891.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: IWHITE INSTANT DARK STAINS VALKAISUPAKETTI 6X0,8 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.