ISODENT PROTEESIEN PUHDISTUSNESTE 250 ML

15,30 € (61,20 €/L)
TAI

Tuotetieto

Helppokäyttöinen ja riittoisa tiivisteliuos kaikentyyppisten hammasproteesien, metalliproteesien, pehmeiden proteesipohjien, irrotettavien oikomiskojeiden ja purentakiskojen puhdistukseen. Laimennettava liuos puhdistaa hellävaraisesti, mutta tehokkaasti jättäen raikkaan mintun maun. Puhdistusliuos poistaa värjäymät, hammaskiven sekä tuhoaa pahaa hajua ja tulehduksia aiheuttavat bakteerit ja sienet. Liuos ei vahingoita oikomiskojeiden herkkiä liitoksia eikä titaaniosia. Valmistettu Suomessa.

Tuotteen käyttö

Laita 10-15 ml liuosta lasilliseen haaleaa vettä. Upota laite liuokseen niin, että se peitty kokonaan. Pidä laitetta liuoksessa vähintään 20 minuuttia tai koko yö. Harjaa laite kevyesti hammasharjalla ja huuhtele huolellisesti vedellä. Samaa liuosta voi käyttää useamman päivän ajan, tehokas noin 7 vuorokautta. Liuosta ei saa käyttää suuvetenä tai niellä.

Tuotteen koostumus

Kalsiumkarbonaatti, kaliumkarbonaatti, natriumhydroksidi, fosforihappo, etikkahappo, elintarvikeväri (vaalean oranssi), minttu, vesi.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: ISODENT PROTEESIEN PUHDISTUSNESTE 250 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.