ISODENT KIINNITYSJAUHE HAMMASPROTEESILLE 20 G

10,10 € (505,00 €/KG)
TAI

Tuotetieto

Hammasproteesien kiinnitysjauhe. IsoDent proteesien kiinnitysjauhe antaa kokopäivän kestävän ja erittäin vahvan kiinnityksen. Kiinnityksen lisäksi tuote raikastaa hengityksen ja pitää yllä suun kosteustasapainoa sekä ehkäisee suun bakteeri- tai sienitulehduksia. Valmistettu Suomessa.

Tuotteen käyttö

Proteesin kiinnitys: puhdistetaan proteesi kuivaamatta sitä, levitetään ohut kerros jauhetta ikeniä ja kitalakea vasten asettuville pinnoille ja karistetaan yimääräinen jauhe pois. Painetaan proteesi paikoilleen purren hampaita hetki yhteen. Proteesin irrotus: Huuhdotaan suu vedellä. Irrotetaan proteesi liikuttamalla sitä varovasti edestakaisin. Pyyhitään kiinnitysaineen jäänteet pois ikenistä pehmeällä liinalla. Puhdistetaan proteesi lopuksi huolellisesti.

Tuotteen koostumus

Natriumalginaatti, makuaine, arktinen yrttiuute.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: ISODENT KIINNITYSJAUHE HAMMASPROTEESILLE 20 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.