ISADORA WONDER TOP COAT PÄÄLLYSLAKKA 6 ML

9,90 € (1650,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Nopeasti kuivuva päällyslakka, joka tekee lakkauksesta erittäin kiiltävän ja täyteläisen. IsaDora Wonder Top Coat päällyslakka nopeuttaa kynsilakan kuivumista ja pidentää lakkauksen kestoa. Antaa kynsille upean kiiltävän ja pitkäkestoisen pinnan.

Tuotteen käyttö

Levitä kuivuneen lakkauksen päälle yksi kerros.

Tuotteen koostumus

Butyl acetate, ethyl acetate, acrylates copolymer, nitrocellulose, acetyl tributyl citrate, adipic acid/neopentyl glycol/trimellitic anhydride copolymer, isopropyl alcohol, etocrylene, trimethylpentanediyl dibenzoate, CI 60725/violet 2.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: ISADORA WONDER TOP COAT PÄÄLLYSLAKKA 6 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.