ISADORA WONDER NAIL CARE 604 NAIL WHITENER 6 ML

8,50 € (1416,67 €/L)
TAI

Tuotetieto

Välitön kauneushoito kynsille. IsaDora Wonder Nail Care Nail Whitener lakka sisältää sinertäviä pigmenttejä, jotka valkaisevat optisesti kellastuneita kynsiä. Kynsilakan valkoinen, runsaskiiltoinen ja läpikuultava väri on erittäin pitkäkestoinen ja nopeasti kynnelle kuivuva. Tekee kynsistä upeat ja kauniit useiden päivien ajaksi.

Tuotteen käyttö

Kestää 4-5 päivää normaalissa käytössä. Helppo levittää, tasoittaa hyvin kynnen pinnan.

Tuotteen koostumus

Butyl acetate, ethyl acetate, nitrocellulose, acetyl tributyl citrate, adipic acid/neopentyl glycol/trimellitic anhydride copolymer, isopropyl alcohol, acrylates copolymer, stearalkonium bentonite, styrene/acrylates copolymer, benzophenone-1, CI 77891/titanium dioxide, trimethylpentanediyl dibenzoate, dibenzoxazoyl naphthalene, polyvinyl butyral, CI 19140/yellow 5 lake.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: ISADORA WONDER NAIL CARE 604 NAIL WHITENER 6 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.